Aziz Yıldırım 'İstifa' sesleri : Taraftar'ın tepkisi dinmiyor

-1 sona eren Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor maçının ardından tribünlerdeki bir taraftar grubu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi.

14 Mayıs 2015 Perşembe 00:56
Aziz Yıldırım 'İstifa' sesleri : Taraftar'ın tepkisi dinmiyor






Aziz Yıldırım 'İstifa' sesleri : Taraftar'ın tepkisi dinmiyor

Kadıköy'de şampişonyluk yolunda ağır yara alan karşılaşmanın ardından Başkan Aziz Yıldırım'a yönelik tepkiler yükseliyor. 1-1 sona eren Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor maçının ardından tribünlerdeki bir taraftar grubu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdi. Maraton üst tribünde bulunan grup, "İptal etsene kombineleri iptal etsene" şeklinde tezahüratla başkan Yıldırım'a tepkisini yöneltti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında alınan beraberlik, tribünlere büyük şok yaşattı.

SELÇUK ŞAHİN'E DE TEPKİ!

Fenerbahçe'nin 11'inde sahaya çıkan Selçuk Şahin, ilk yarıda ortaya koyduğu performansın ardından son dakikada topa kötü bir vuruşundan sonra tribünlerden tepki aldı.

İlk yarının sona ermesiyle futbolcular soyunma odasına giderken tribünlerden takıma tepkili sesler de yükseldi.


Son Güncelleme: 14.05.2015 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.