BAL Spor'a Alman smaçör

ERKEKLER Voleybol 1'inci Lig ekiblerindan BAL Spor, dış transferde Alman milli oyuncu Björn Höhne ile anlaştı. 24 yaşındaki smaçör geçen sezon Belçika'nın Noliko Maaseik takımında lig şampiyonluğu yaşadığı bildirildi. 2012-13 sezonunda...

22 Haziran 2015 Pazartesi 15:10
BAL Spor'a Alman smaçör






ERKEKLER Voleybol 1'inci Lig ekiblerindan BAL Spor, dış transferde Alman milli oyuncu Björn Höhne ile anlaştı. 24 yaşındaki smaçör geçen sezon Belçika'nın Noliko Maaseik takımında lig şampiyonluğu yaşadığı bildirildi. 2012-13 sezonunda Berlin Recyling Volleys takımında Almanya liginde şampiyonluk sevinci tadan 1.93'lük Höhne'nin şu an ülkesinin milli takımı ile Bakü 2015 Avrupa Oyunları'nda mücadele ettiği ifade edildi. Voleybol Şube Başkanı Burak Günday, "Höhne 24 yaşında olmasına rağmen deneyimli ve iyi bir voleybolcu. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi. İnanıyoruz ki Bornova Anadolu Lisesi forması altında iyi bir sezon geçirecektir" dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.