Balıkesirspor-Çaykur Rizespor maçından notlar

BALIKESİRSPORLU taraftarların Süper Lig'de kurtuluş umudu olarak görülen maça ilgisi geçtiğimiz haftaları arattı. Tribünlerde büyük boşluklar dikkat çekti. Maçı yaklaşık 3 bin seyirci izledi. Çaykur Rizespor'u İstanbul'dan gelen az...

07 Mart 2015 Cumartesi 16:45
Balıkesirspor-Çaykur Rizespor maçından notlar






BALIKESİRSPORLU taraftarların Süper Lig'de kurtuluş umudu olarak görülen maça ilgisi geçtiğimiz haftaları arattı. Tribünlerde büyük boşluklar dikkat çekti. Maçı yaklaşık 3 bin seyirci izledi. Çaykur Rizespor'u İstanbul'dan gelen az sayıda taraftarı destekledi.
İKİ takımda sahaya "Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" yazılı pankartla çıktı. Balıkesirsporlu taraftarlar maç öncesi kırmızı beyazlı futbolcuları tribünlere çağırıp, "biz inandık, siz de inanın, bizim için bu maçı alın" diye tezahürat yaptı.Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın yanına giderek, "Hoşgeldiniz" deyip, başarılar diledi.
Balıkesirspor'da sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında oynamayan Hırvat stoper Kulusic, Çaykur maçıyla birlikte takıma döndü. Kemal Özdeş, Hasan'ı ilk 11'den kesip Kulusic'i vatandaşı Glumac'la birlikte defansın ortasında görevlendirdi. Özdeş, Beşiktaş maçında sonradan oyuna girip takıma büyük katkıda bulunan Venezuelalı Vargas'ı da yanında oturttu.
Kırmızı-beyazlılarda devre arasında büyük umutlarla alınan İsaac Promise ve Santos maç kadrosuna alınmadı. Çaykur Rizespor'da ise ilk 11'in değişmez isimlerinden Leonard Kweuke sakatlığı nedeniyle yedek soundu.W
Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ile yöneticiler Faruk Demiraslan, Cengiz Güneş, Zeki Çıkrıkçı, Uğur Erol, Serkan Afacan ve Serdar Akgül cezalı oldukları için maçı tribünden izleyemedi. Asbaşkan İsa Tamer Çelik, yönetimi temsilen yedek kulübesinde yeraldı.
Ev sahibi ekipte devre arasında takıma katılan Ermin Zec, Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Çaykur Rizespor ağlarını da sarstı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.