Başakşehirin Yıldızlarından Üç Madalya

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Kulüplerarası Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda yapıldı.

14 Şubat 2018 Çarşamba 02:54
Başakşehirin Yıldızlarından Üç Madalya






8-11 Şubat tarihleri arasında Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılan Kulüplerarası Yıldızlar Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarına 40 ilden 400 sporcu katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Sadin Bakır ve Zafer Uyumaz’ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde kıran kırana mücadele ettiler. 10 sıklette, 1 altın ve 2 bronz madalya kazandılar.

23 Şubat’ta Konya’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcularımız da şu şekilde;

İlker Şahin

İbrahim Kambur

Alibek Muhammedov

Yusuf Talha Kara

Yusuf Gümüş

Umar Muskiyev

Bahadır Atayurt

 

Dereceye giren sporculara madalyaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu, Kulüp Yöneticileri ve Antrenörleri tarafından verildi.

 

Madalya kazanan güreşçiler ise şöyle:

 

Altın

Muhammed Hamza Bakır

 

Bronz

Müslim Barga

Emre Akbulut

Son Güncelleme: 14.02.2018 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.