Başakşehir’li Güreşçiler Çanakkale’den Zaferle Döndü

Kulüpler arası 14-15 yaş greko-romen güreş grup müsabakaları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi beden eğitimi yüksek okulu spor salonunda yapıldı. Müsabakalarda Başakşehir’li güreşçiler 11 sıklet’te, 2 altın, 3 gümüş ve 9 bronz madalya kazandı.

10 Nisan 2016 Pazar 17:24
Başakşehir’li Güreşçiler Çanakkale’den Zaferle Döndü






Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen kulüpler arası 14-15 yaş greko-romen güreş grup müsabakaları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi beden eğitimi yüksek okulu spor salonunda yapıldı.
Müsabakalara 23 İlden 77 kulüp 393 sporcu ile katıldı. Güreşçiler sıkletlerinde  şampiyon olmak için miderde kıran kırana mücadele ettiler.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir altyapı güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı güreşçiler 11 sıklet’te, 2 altın, 3 gümüş ve 9 bronz madalya kazandı.
3-5 Haziran tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir altyapı güreş takımı 14 sporcu ile katılmaya hak kazandı.
 
Madalya kazanan güreşçiler ise şöyle:
 
Altın
Said Eren Deniz
Muhammed Hamza Bakır
 
Gümüş
Emir Fatih Eser
Yusuf Gümüş
Berat Yüce
 
Bronz
İbrahim Kambur
Movsar Zaurbekov
Alibek Muhammedov
Mansur Barga
Umar Muskiev
Muhammed Zaurbekov
Hakan Siyahlı
Emre Akbulut
Bahadır Atayurt
Son Güncelleme: 10.04.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.