Başakşehirli güreşçiler göz kamaştırıyor

23 - 26 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen 11–12/13 yaş kulüpler arası ve Rize’de yapılan 15-16 yaş okullar arası grekoromen güreş Türkiye şampiyonası heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

27 Nisan 2015 Pazartesi 19:45
Başakşehirli güreşçiler göz kamaştırıyor






23 - 26 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen 11–12/13 yaş kulüpler arası ve  Rize’de yapılan 15-16 yaş okullar arası grekoromen güreş Türkiye şampiyonası heyecanlı müsabakalara sahne oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için mindere çıkıp ter döktüler. 4 altın ve 4 bronz madalya kazanan sporcular kulüplerini ve okullarını başarıyla temsil ettiler. Rize’de takım halinde 1. liği elde ederken, Kayseri’de 3. olmayı başardılar.


Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Başakşehir Güreş Derneği Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, “Şampiyonaya güreşçilerimizi hazırlayan tüm antrenörlerimize, her türlü desteği esirgemeyen Özel İOSB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Rasim Aslan’a, müsabakalar boyunca onları yalnız bırakmayan Beden Eğitimi Öğretmeni Olcay Sidal Torun’a, Başakşehir Güreş Derneği yönetimine, sporcularımıza, ailelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, bundan sonrada dernek olarak ata sporumuz güreşe ve spora olan desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.

 

Sporcuların aldığı madalyalar şöyle:

 

Altın

Yusuf Talha Kara

Said Eren Deniz

Mustafa Safa Yıldırım

Muhammed Furkan Dursun

 

Bronz

Abdurrahman Haduev

İbrahim Odunkıran

Bahadır Atayurt

Bilal Talha Demiröz

Son Güncelleme: 27.04.2015 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.