Başakşehirli Pehlivanlar Şampiyonluk Yolunda

Okullar arası 13-14 yaş grekoromen güreş grup şampiyonası Yalova kapalı spor salonunda yapıldı. Başakşehir güreş altyapı sporcuları 10 sıklette, 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak okullar arası Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

28 Mart 2016 Pazartesi 21:53
Başakşehirli Pehlivanlar Şampiyonluk Yolunda






Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen okullar arası 13-14 yaş grekoromen güreş grup şampiyonası Yalova kapalı spor salonunda yapıldı. 75 okuldan 122 sporcunun katıldığı şampiyonada Başakşehir güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, Serkan Özden ve Sadin Bakır’ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için minderde ter döktüler. 10 sıklette, 6 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak okullar arası Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler. Dereceye giren sporculara madalyaları, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, antrenörleri, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcu aileleri tarafından verildi.

 

Madalya kazanan güreşçiler

Altın
Hasan Abdussamedov


Usman Muskiev


Oğuzhan Gençalp


Müslim Barga


Said Eren Deniz


Bahadır Atayurt


Gümüş

İbrahim Kanbur


Yusuf Talha Kara

Bronz
Mustafa Emre Demir

Son Güncelleme: 28.03.2016 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.