Batalla İzdihamı; Timsahlar Batalla için İstanbul'a geldi

Bursaspor'un Çin ekibi Beijing Guoan'dan transfer ettiği eski yıldızı Pablo Martin Batalla, İstanbul'da yönetim ve taraftarlarca karşılandı

11 Ocak 2016 Pazartesi 23:37
Batalla İzdihamı; Timsahlar Batalla için İstanbul'a geldi






Batalla İzdihamı; Timsahlar Batalla için İstanbul'a geldi

Bursaspor'un Çin ekibi Beijing Guoan'dan transfer ettiği eski yıldızı Pablo Martin Batalla, İstanbul'a geldi. Taraftarların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan yıldız isim, Bursaspor'a katacağı çok şeyin olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Bursaspor, eski yıldızı Pablo Martin Batalla'yı kadrosuna kattı. Saat 22.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na iniş yapan yıldız ismi, ilk olarak Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Erarslan ve Konuralp Yeşil karşıladı. Babası Miguel Batalla ile İstanbul'a gelen yıldız oyuncu, Başkan Recep Bölükbaşı ile de telefonla görüştü.

TARAFTARLAR İZDİHAM OLUŞTURDU

Ardından havaalanının çıkışına doğru ilerleyen Batalla'yı kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Yıldız oyuncu ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar, adeta izdiham oluşturdu. Öte yandan yeşil-beyazlı taraftarlar, Batalla için İspanyolca, 'Evine hoş geldin' pankartı açtı. Taraftarların yoğun sevgi gösterisi eşliğinde kendisini Bursa'ya götürecek araca binen Batalla, taraftarlara 'üçlü' çektirdi.

"BURSASPOR'A KATACAĞIM ÇOK ŞEY VAR"

Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, taraftarların sevgisi karşısında söyleyecek bir söz bulamadığını belirterek, "Buradan onlara sadece teşekkür etmek geliyor içimden, herkese buradan teşekkür ediyorum. Süper Lig'i daha önceden de takip ediyordum. Şu anda yeni geldim. 10 gün içinde tekrardan buraya adapte olurum. Bursaspor'a katacağım çok şeyler var" dedi.
Bursaspor'un yeni stadyumu Timsah Arena'yı gördüğünde inşaatın henüz bitmediğini ifade eden Arjantinli oyuncu, "Şimdi Bursa'ya gittiğimde nasıl olduğuna bakacağım" diye konuştu.
Son Güncelleme: 11.01.2016 23:40
Anahtar Kelimeler:
Pablo Martin BatallaBatalla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.