Bayern Münih 1- Real Madrid 2

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken final diye nitelenen Bayern Münih-Real Madrid karşılaşmasının ilk raundu Real Madrid'in oldu.

26 Nisan 2018 Perşembe 08:44
Bayern Münih 1- Real Madrid 2






Bayern Münih 1- Real Madrid 2

   UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken final diye nitelenen Bayern Münih-Real Madrid karşılaşmasının ilk raundu Real Madrid'in oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Bayern Münih Real Madrid maçı ile devam etti. Allianz Arena'da taraflar 1 Mayıs'ta oynanacak rövanş öncesinde üstünlük elde etmek isterken konuk ekip Real Madrid sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve evine ciddi bir avantajla döndü.UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final ilk maçları heyecanı Münih’te devam etti.

   Dünya ve Avrupa futbolunun iki devi Bayern Münih ve Real Madrid finale çıkma ve Kiev biletini alma yolunda kozlarını paylaşırken eşleşmenin ilk maçında Real Madrid deplasmanda 2-1 kazandı ve 1 Mayıs’ta oynanacak rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti. Real Madrid’in golleri Marcelo (44) ve Asensio’dan (57) gelirken ev sahibi Bayern’in tek sayısı 28’de Kimmich’ten geldi.

   Bayern Münih’te mağlubiyetin yanı sıra Arjen Robben ve Jerome Boateng’in sakatlıkları da Jupp Heynckes ve ekibini şimdiden düşündürmeye başladı. Yarı finaldeki diğer eşleşmenin ilk maçında ise Liverpool konuğu Roma’yı 5-2 mağlup etmişti. Bu eşleşmenin rövanşı ise 1 Mayıs salı günü oynanacak.

BAYERN MÜNİH – REAL MADRID

Stat: Allianz Arena

Hakem: Björn Kuipers

Bayern Münih: Ulreich, Kimmich, Boateng (Süle 34), Hummels, Rafinha, Javi Martinez (Tolisso 75), James Rodriguez, Robben (Thiago 8), Müller, Ribery, Lewandowski

Real Madrid: Navas, Carvajal (Benzema 67), Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro (Kovacic 83), Kroos, Modric, Isco (Asensio 46), Lucas, Ronaldo

Sarı kart: Ribery (52), Thiago (89) / Casemiro (78)

GOLLER: Kimmich (28) / Marcelo (44), Asensio (57)

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Real MadridBayern Münih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.