"Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı"

Şarkıcı Demet Akalın son günlerde eşinin işyerlerine haciz gelmesi konsusunda açıklama yaptı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 08:15
"Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı"






"Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı"

    Şarkıcı Demet Akalın son günlerde eşinin işyerlerine haciz gelmesi konsusunda açıklama yaptı.Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un işyerine haciz gelmesi hakkında ilk kez konuşarak "Sağlam da bir borcu var, Allah kolaylık versin" dedi.Ünlü şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Ankara'daki bir alışveriş merkezinde konser verdi. Konser sonrası soruları yanıtlayan şarkıcı, eşi Okan Kurt'un işyerine haciz gelmesiyle ilk kez konuştu.  

   Ünlü şarkıcı, "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" dedi.

   Demet Akalın'ın kayınpederi Abdi Kurt ile oğulları Okan ve Ozan Kurt'a ait olan Matraş Lojistik borçlarından dolayı icralık oldu. Şirkete ait tırlara haciz getirilmesinin ardından Okan Kurt'un avukatı konuyla alakalı basın açıklaması yaparak "Ülkemizdeki döviz haraketliliğinin, sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye'nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zaman yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır." dedi.

Haberler

Son Güncelleme: 23.07.2018 05:20
Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.