Berfu Cengiz'in yükselen performansı

Portekiz'de üst üste üçüncü haftasını tamamlayan 18 yaşındaki milli tenisçi Berfu Cengiz, bu üç turnuvada teklerde sırasıyla son 16, çeyrek final ve yarı final oynadı.

17 Haziran 2018 Pazar 17:10
Berfu Cengiz'in yükselen performansı






ANKARA

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 18 yaşındaki milli tenisçi Berfu Cengiz, yarı final mücadelesinde Sırp Dejana Radanovic ile karşılaştı. Milli tenisçi, organizasyonun 1 numaralı seribaşı ismi karşısında 7-5 ve 6-2'lik setlerle korttan mağlup ayrıldı.

6 numaralı seribaşı olarak ter döktüğü turnuvada yarı finale kadar Hindistan'dan Snehadevi Reddy ve Mahak Jain ile İtalyan Giulia Gatto-Monticone'yi saf dışı bırakan Berfu, sadece bir set kaybetti.

Obidos'ta üst üste üçüncü haftasını tamamlayan Berfu Cengiz, 25K seviyesindeki bu üç turnuvada teklerde sırasıyla son 16, çeyrek final ve yarı final oynadı.

Milli tenisçi, Portekiz'de ayrıca geçen hafta çiftlerde Avustralyalı partneri Sara Tomic ile ikinci oldu.

Muhabir: Halil İbrahim Avşar

Son Güncelleme: 17.06.2018 17:00
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.