Beşiktaş 1- CSKA Moskova 4

 Beşiktaş, Avusturya kampında CSKA Moskova ile oynadığı hazırlık maçında  farklı yenildi

16 Temmuz 2018 Pazartesi 07:56
Beşiktaş 1- CSKA Moskova 4






Beşiktaş 1- CSKA Moskova 4

   Beşiktaş, Avusturya kampında CSKA Moskova ile oynadığı hazırlık maçında  farklı yenildi.Beşiktaş CSKA Moskova ; Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Matej Mitrovic, Necip Uysal, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Ryan Babel ve Cyle Larin on biriyle başladı.

    Tolgay'ın 8. dakikada ceza sahası dışından çektiği harika şutla siyah-beyazlılarımız 1-0 öne geçti. İlerleyen bölümde rakibinin üst üste gelen gollerine engel olamayan takımımız, ilk yarıyı 1-2 geride tamamladı.

   Beşiktaş ikinci yarıya; Tolgay, Gökhan T. ve Babel yerine Lens, Mustafa ve Love değişiklikleriyle başladı. 53. dakikada Mitrovic’in kendi kalesine attığı golle CSKA Moskova skoru 1-3’e taşıdı. 70. dakikada Gökhan G., Larin ve Medel çıktı, Adriano, Orkan ve Dorukhan oyuna dahil oldu. 75. dakikada CSKA Moskova Efremov’un golüyle skoru 1-4 yaptı. 78. dakikada Caner’in yerine Fatih oyuna girdi. Beşiktaş, mücadeleden 1-4 mağlup ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşCSKA Moskova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.