Beşiktaş 1 puanla eve dönüyor

Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan maç beraberlikle sonuçlandı. Siyah beyaz'lı takım evine 1 puan ile dönüyor.

22 Ekim 2015 Perşembe 23:08
Beşiktaş 1 puanla eve dönüyor






Beşiktaş 1 puanla eve dönüyor

Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova arasında oynanan maç beraberlikle sonuçlandı. Siyah beyaz'lı takım evine 1 puan ile dönüyor.

Beşiktaş, Moskova, maç, özet
Siyah-Beyazlılar, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Mario Gomez'in şık golüyle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Moskova'dan 1 puanla ayrıldı. Lokomotiv Moskova'da Vedran Corluka, 69. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu sonuçla Kartal, grupta 5 puana yükseldi.
Mücadelenin ilk bölümünde düşük bir tempo vardı. Topa daha fazla sahip olan Beşiktaş, buna rağmen tehlikeli bir atak geliştiremedi. Ev sahibi Lokomotiv de bu bölümde temsilcimizin kalesinde etkili olamadı. Ancak ilk 15 dakikanın ardından Beşiktaş oyuna ağırlığını koydu. 19'da sol çaprazdan Quaresma'nın sert şutu kalecide kalırken, 23 de ise Mario Gomez'in sağ çaprazdan gol denemesi yan ağlarda sonlandı.
Lokomotiv, ilk kez tehlikeli bir şekilde Beşiktaş kalesini yokladığında ise dakikalar 37'yi gösteriyordu. Oumar Niasse'nin pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Delvin Ndinga'nın çektiği şut Tolga Zengin'de kaldı.
Temsilcimiz Beşiktaş, 41. dakikada gole çok yaklaştı. Sol taraftan Gökhan Töre'nin ortasında savunmayı geçen topa dokunamayan Mario Gomez, mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. Soyunma odasına da golsüz eşitlikle gidildi.
Maçın ikinci yarısı ise çok hızlı başladı. Önce 46'ıncı dakikada savunmanın arkasına sarkan Gökhan Töre, çok müsait durumda istediği gibi vuramadı ve yandan auta gönderdi. Bu pozisyondan bir dakika sonraysa Maicon'un ortasına kafayı vuran Niasse, az farkla çerçeveyi tutturamadı. 48'de ise Beşiktaş kalesinde oluşan karambolde son olarak topa vuran Oumar Niasse, yine az farkla auta gönderdi.
İkinci yarının ilk bölümünde Lokomotiv Moskova'nın oluşturduğu yoğun baskı, 54. dakikada golle sonuçlandı. Niasse'nin pasıyla kale sahası üzerinde topla buluşan Maicon, döndü ve düzgün bir vuruşla Lokomotiv Moskova'yı Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçirdi. Ancak Siyah-beyazlıların bu gole verecek bir cevabı vardı. 64'üncü dakikada Oğuzhan'ın pasıyla topla buluşan Mario Gomez, defansı oyundan düşürdükten sonra sol ayağıyla köşeye çok şık vurdu ve Moskova'da skoru 1-1'e getirdi.
10 dakika içinde gelen 2 golden sonra oyunun temposu yine düştü. 69. dakikada ev sahibi Lokomotiv Moskova'da Vedran Corluka, Oğuzhan Özyakup ile girdiği tartışmanın ardından kırmızı kart gördü.
Beşiktaş, 10 kişi kalan rakibi karşısında son 20 dakikada oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Ancak kalan bölümde gol sesi çıkmadı ve temsicimiz, Moskova deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılarak 3. maçlar sonunda puanını 5'e çıkardı. 
Son Güncelleme: 22.10.2015 23:15
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşMaçMoskovaözet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.