Beşiktaş 2- Reading 2

 Beşiktaş hazırlık karşılaşması oynadığı Reading ile 2-2 berabere kaldı.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 07:59
Beşiktaş 2- Reading 2






Beşiktaş 2- Reading 2

   Beşiktaş hazırlık karşılaşması oynadığı Reading ile 2-2 berabere kaldı.Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Siyah-beyazlılar ikinci yarıya Gökhan G., Larin ve Lens yerine Gökhan T., Mustafa ve Caner değişiklikleriyle başladı.

  Beşiktaş, 60. dakikada Gökhan Töre’nin sağ taraftan ceza sahasına ortası sonrası Babel’in kafa vuruşuyla öne geçti (1-0). Golümüzü kaydeden Babel 66. dakikada yerini Orkan’a bıraktı. 75. dakikada Oğuzhan, ceza sahasında Mustafa ile verkaç yaptıktan sonra farkı ikiye çıkartan golü kaydetti. 76. dakikada Oğuzhan çıktı, Necip oyuna girdi. 84. dakikada Reading farkı bire indirdi (2-1). 85. dakikada Adriano ve Tolgay’ın yerine Aras ve Mertcan oyuna dahil oldu. 90. dakikada Reading skoru 2-2’ye getirdi ve maç berabere bitti.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşReading
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.