Beşiktaş deplasmanda kayıp

Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 8. haftalar itibarıyla son 5 sezonun en kötü deplasman performansını ortaya koydu.

14 Ekim 2017 Cumartesi 11:31
Beşiktaş deplasmanda kayıp






İSTANBUL - ERCAN DOĞAN

Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 8. haftalar itibarıyla son 5 sezonun en kötü deplasman performansını ortaya koydu.

Ligde şu ana dek 4 dış saha maçına çıkan Beşiktaş, sadece bir kez kazanabildi. Bir maçtan da beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı ekip, 2 karşılaşmada mağlup oldu.

Deplasmanda sadece Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

Son 2 deplasman maçını yitirdi

Siyah-beyazlılar, son 2 deplasman karşılaşmasından eli boş döndü.

Ligin 6. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, 8. haftada Gençlerbirliği ile Ankara'da oynadığı karşılaşmayı da aynı skorla mağlup tamamladı.

2012-2013'te de aynı performansı gösterdi

Beşiktaş, 2012-2013'te Samet Aybaba yönetiminde de 8. haftalar itibarıyla deplasman maçlarında aynı performansı ortaya koymuştu.

Söz konusu sezonun 8. haftasına kadar yine 4 dış saha mücadelesine çıkan siyah-beyazlı ekip, birer galibiyet ve beraberlik almıştı. Yine 2 karşılaşmadan mağlup ayrılan Beşiktaş, bu sezon olduğu gibi 4 puanda kalmıştı.

Slaven Bilic'in görev yaptığı 2013-2014'te 4 deplasman maçında 3 galibiyet, 1 yenilgi alan Beşiktaş, 9 puan elde ederken, 2014-2015'te de aynı performansı gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.