Beşiktaş'ın gözü şampiyonluk'ta Galatasaray 0 Beşiktaş 1

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Beşiktaş, TT Arena'da karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısı 0 - 0 golsüz berabere biitti. Maçın ikinci yarısında Beşiktaş attığı tek golle hem 3 puanın sahibi oldu hem de şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.

08 Mayıs 2016 Pazar 20:23
Beşiktaş'ın gözü şampiyonluk'ta Galatasaray 0 Beşiktaş 1






Beşiktaş'ın gözü şampiyonluk'ta Galatasaray 0 Beşiktaş 1 


Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta derbi maçında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1 - 0 mağlup etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadelede Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü 76. dakikada Mario Gomez kaydetti.


Bu arada golün olduğu sırada sahaya giren bir taraftar, güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 76'ya çıkararak, 1 maç eksiği bulunan yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önüne geçti. Galatasaray ise bu mağlubiyetle 45 puanda kaldı.
Beşiktaş, TT Arena'da Galatasaray'ı mario Gomez'in tek golüyle mağlup ederek zirve yarışında altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı ağırladı.

Beşiktaş, dev derbide Galatasaray'ı Mario Gomez'in 76'ıncı dakikadaki golüyle 1-0 yendi, şampiyonluk yolunda dev bir engeli aştı. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ı 5 maç sonra deplasmanda yenerken, bu galibiyetle puanını 76 yaptı bitime 2 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Galatasaray'ın ise Avrupa Ligi ümitleri iyice azaldı.

Maça ev sahibi Galatasaray iyi başlarken, özellikle ilk yarıda Beşiktaş kalesinde net fırsatlar yakaladı. Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Yasin Öztekin'le gole yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, bu fırsatlardan yararlanamadı.

Beşiktaş ise karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu sergileyemedi. Orta alanda hakimiyeti rakibine kaptıran siyah-beyazlı ekip, savunmada zor anlar yaşarken, Gomez ve Olcay Şahan ile girdiği pozisyonlardan gol çıkaramadı. 2. yarıda ise Beşiktaş'ın net pozisyonları vardı. İkinci yarının ilk dakikalarında tehlikeler yaratan Beşiktaş, aradığı gole 76'da Mario Gomez'le ulaştı. Alman yıldız, bu sezon ligde 25. golünü atarken; Beşiktaş'ı şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırdı.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 76 yaparken, bitime 2 hafta kala şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 45 puanda kalan Galatasaray'ın ise Avrupa Ligi'ne katılma şansı iyice zora girdi.
İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ

Spor Toto Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Beşiktaş, TT Arena'da karşı karşıya geliyor. Maçın ilk yarısında her iki takım da gol atamadı.
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadelede iki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremedi.

Bu arada karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray'dan Lukas Podolski ve Sabri Sarıoğlu, Beşiktaş'tan ise Dusko Tosic, Olcay Şahan ve Marcelo sarı kart gördüler.
İLK YARI SONUCU

Galatasaray ve Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında TT Arena'da Beşiktaş ile 338. kez karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle devam ediyor.

MAÇ'TA İLK 11'LER
Galatasaray: Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk, Emre, Sabri, Sneijder, Yasin, Podolski
Beşiktaş: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez
Son Güncelleme: 08.05.2016 23:43
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray Beşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.