Beşiktaş Liverpool'ü gözüne kestirdi

Hırvat hoca futbolcuların böylesi kritik maçlara kendiliğinden motive olacağını düşünse de takımdaki sakat futbolcuları sayısının yine artması da endişe verici bir durum olarak görülüyor.

12 Şubat 2015 Perşembe 15:00
Beşiktaş Liverpool'ü gözüne kestirdi






Beşiktaş Liverpool'ü gözüne kestirdi

Kayserispor'a 1-0 yenilerek üst üste dördüncü kez çeyrek finale çıkmadan Türkiye Kupası'ndan elenen Beşiktaş hafta sonunda oynayacağı Bursaspor maçına kilitlendi.
Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra birinci önceliğini Süper Lig şampiyonluğuna veren siyah beyazlılar Bursaspor ile oynayacakları zorlu maçın hazırlıklarına bu sabah başladı.

Teknik direktör Bilic, son haftalarda futbolculardaki mental düşüşün Bursaspor karşısında alınacak bir galibiyet ve Liverpool'a karşı alınacak iyi bir skor ile düzeleceğini düşünüyor.

Sakat futbolcuların sayısı yine artıyor

Hırvat hoca futbolcuların böylesi kritik maçlara kendiliğinden motive olacağını düşünse de takımdaki sakat futbolcuları sayısının yine artması da endişe verici bir durum olarak görülüyor.

Sakatlığı süren Miloseviç,Opare ve Cenk Tosun'a İsmail'in eklenmesinden sonra sol kasığında ağrıları olan Motta ve grip olan Ersan Gülüm de bu sabahki antrenmana katılmadı. Motta'nın durumu çekilecek olan MR sonrası netleşecek.

Yoğun sulu kar yağışı altında, yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde kuvvet, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenmanın ilk bölümü 45 dakikalık salon çalışması olarak gerçekleştirildi. Bu çalışmanın ardından Kayserispor karşısında forma giyen oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada pas çalışması ve minik kale maç, şut çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maç yaparak günü tamamladı.

Beşiktaş hazırlıklarına yarın saat 10:00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

BILIC'TEN MILOSEVİC AÇIKLAMASI

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son günlerde basında yer alan Milosevic haberleri hakkında şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Futbolcumuz Alexander Milosevic’in transferini istemediğim ve bu transfere karşı çıktığım şeklindeki haberler tamamen asılsızdır. İsveçli futbolcumuzun transferi, benim bilgim, isteğim ve onayım da
Son Güncelleme: 12.02.2015 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.