Beşiktaş Mersin Maçı; Sanki gök yarıldı, kar boşaldı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Beşiktaş Mersin maçı yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kaldı. Hakem maçı tatil etti

17 Ocak 2016 Pazar 22:07
Beşiktaş Mersin Maçı; Sanki gök yarıldı, kar boşaldı






Beşiktaş Mersin Maçı; Sanki gök yarıldı, kar boşaldı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Beşiktaş Mersin maçı yoğun kar yağışı nedeniyle yarıda kaldı. Hakem maçı tatil etti. Yoğun kar yağışı yüzünden sahayı dolduran vatandaşlar, futbolcular, hakem ve teknik heyet ile basın mensupları da zor anlar yaşadı.

Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi! Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında bugün oynanan Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu maçı, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

ZEMİN TEMİZLENEMEDİ

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmadan yaklaşık 1.5 saat önce başlayan kar yağışı, saha zemininin karla kaplanmasına neden oldu. Görevlilerin çalışmaları sonrası zeminin büyük bölümü temizlenirken, karşılaşma ise 7 dakika gecikmeyle başladı. Kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi üzerine hakem Mete Kalkavan maçın 6. dakikasında oyunu durdurdu ve takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika boyunca görevlilerin zemini temizlemesini izleyen Kalkavan, daha sonra takım kaptanları Tolga Zengin ve Güven Varol'u sahaya çağırdı. Hakem Kalkavan, Tolga ve Güven ile saha içinde yaptığı görüşmenin ardından maçı tatil etme kararı aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi Adnan Sevim ise yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşullarının yarın da devam edeceği bilgisini aldıklarını, bu nedenle karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi.


Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde etkili olan yağış nedeniyle saha zemini karla kaplandı. Görevlilerin yoğun uğraşları sonrası zeminin büyük bölümü temizlenirken, karşılaşma 7 dakika gecikmeyle başladı.

Mücadele sırasında oyuncuların karla yeniden kaplanan zeminde zorlandığı gözlenirken, hakem Mete Kalkavan 5. dakikada oyunu durdurarak takımları soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 10 dakika sahada kalarak görevlilerin zemini temizleme çalışmalarını takip eden Kalkavan, daha sonra takım kaptanları Tolga Zengin ve Güven Varol'u sahaya çağırdı.

Mete Kalkavan, Tolga ve Güven ile yaptığı kısa görüşmenin ardından maçı erteleme kararı aldı.

Karşılaşma ileri bir tarihte oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi Adnan Sevim, erteleme kararının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, müsabakanın ileri bir tarihte oynanacağını bildirdi.

Sevim, meteorolojiden alınan bilgiye göre olumsuz hava koşullarının İstanbul'da yarın da devam edeceğini kaydederek, "Bu yüzden karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Yine de nihai kararı federasyon verecek" dedi.





Son Güncelleme: 17.01.2016 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.