Beşiktaş Şenol Güneş istifa sesleri arasında kazandı

 Beşiktaş evinde oynadığı KOnyaspor maçını uzatmada bulduğu golle kazandı.B

10 Mart 2019 Pazar 21:07
Beşiktaş Şenol Güneş istifa sesleri arasında kazandı






Beşiktaş Şenol Güneş istifa sesleri arasında kazandı

   Beşiktaş evinde oynadığı KOnyaspor maçını uzatmada bulduğu golle kazandı.Beşiktaş Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesi devam etti. Nefes kesen maçta Beşiktaş 90+3'te Shinji Kagawa'nın golüyle 3-2 kazandı. Taraftarlar maç içinde Şenol Güneş'i istifaya çağırdı.

   Beşiktaş Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta mücadelesi devam etti. Ligde üst sıraları ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesini yakından ilgilendiren kritik karşılaşmada Beşiktaş konuğu Atiker Konyaspor’u 90+3’te Shinji Kagawa’nın golüyle 3-2 mağlup etti ve iki maç sonra kazandı.

   Puanını 44’e yükselten Beşiktaş zirveye tutundu. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan Atiker Konyaspor ise 35 puanla 5. sırada kaldı. İki maçlık beraberlik serisinden sonra galibiyete uzanan Beşiktaş’ın golleri 14’te Adem Ljajic, 34’te Burak Yılmaz’dan ve 90+3’te Shinji Kagawa’dan geldi.

Şenol Güneş istifa sesleri

   Konuk ekip Konyaspor ise 19’da Ömer Ali Şahiner ve 75’te Moryke Fofana’nın golleri kaydetti. Beşiktaş’ta Burak Yılmaz ilk golde asist yaparken muhteşem de bir frikik golüne imza attı. Taraftarlar özellikle maç öncesinde ve skor 2-2’ye geldikten sonra Şenol Güneş’i istifaya çağırdı. Müsabakanın ardından Şenol Güneş öğrencilerini sahanın ortasına topladı. Oyuncular taraftarı alkışlarken Güneş ıslıklar eşliğinde taraftara adeta veda anlamına gelecek şekilde el salladı.

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Medel, Adriano, Atiba, Necip, Quaresma, Ljajic, Lens, Burak

YEDEKLER: Utku, Ersin, Caner, Roco, Muhayer, Güven, Oğuzhan, Kagawa, Mustafa, Larin

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Uğur, Filipovic, Opanasenko, Volkan, Jevtovic, Traore, Ömer Ali, Milosevic, Mücahit

YEDEKLER: Ertuğrul, Ali Turan, Mücahit A., Zuta, Jonsson, Amir, Selim Ay, Fofana, Ali Çamdalı

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

(Skor)

Son Güncelleme: 10.03.2019 21:14
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKonyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.