Beşiktaş Sompo Japan evinde kayıp

 Beşiktaş Sompo Japan, Basketball CL'nin üçüncü haftasında SIG Strasbourg'u evinde 78-71 mağlup oldu.

25 Ekim 2018 Perşembe 11:49
Beşiktaş Sompo Japan evinde kayıp






   Beşiktaş Sompo Japan evinde kayıp

 Beşiktaş Sompo Japan, Basketball CL'nin üçüncü haftasında SIG Strasbourg'u evinde 78-71 mağlup oldu.Beşiktaş Sompo Japan, bu sonuçla 1 galibiyette kalırken, SIG Strasbourg ise kupada sezona 3’te 3 ile başlamış oldu.
    Beşiktaş Sompo Japan ilk bölümde serbest atış çizgisinden bulduğu isabetlerle ilk iki dakikayı 3-0 önde geçti. Maçın ilk saha içi isabeti, yaklaşık 2 buçuk dakika geride kalırken Buva’nın çengel atışıyla gelirken, Kenan ve Gibson’ın basketleri sonrasında da Beşiktaş Sompo Japan, 9-2’lik üstünlükle ilk beş dakikayı geçen taraf oldu. Kenardan gelen Alexander ve Benzing’in katkıları sonrasında Gibson’ın isabetiyle skoru 15-5’e getiren Siyah-Beyazlılar, çeyreğin bitimine 3:28 kala rakibine mola aldırdı. Moladan 10-0’lık seriyle dönen konuk ekip, farkı da kapatırken, çeyreğin son bölümünü çok kötü oynayan Beşiktaş Sompo Japan, çeyrek sonunda skorun 15-15 ile eşitlenmesine engel olamadı.
   Maçta ikinci çeyreğinde Benzing’in üçlüğüyle ilk isabetini bulan Beşiktaş Sompo Japan, ardından potasında art arda iki üçlük isabeti görünce skorda 25-18 geriye düşerek mola aldı. SIG Strasbourg’un hücumda ritmini kaybettiği bölümde yeniden bir ivme yakalayan Beşiktaş Sompo Japan, 31-30 ile farkı 1 sayıya indirerek rakibine bir kez daha mola aldırdı. Kalan bölümde yine oyunda denge bulunurken, Kenan Sipahi’nin turnikesi ile Beşiktaş Sompo Japan , maçta ilk yarıyı 36-35’lik üstünlükle kapatan taraf oldu.
   Maçın ikinci yarısına Buva’nın pota altı sayısıyla giren Siyah-Beyazlılar, ardından 5-0’lık bir seriye engel olamasa da, bu ufak çapta krizden de Kenan’ın üçlüğüyle çıktı. Çeyreğin ortasına doğru yeniden hücumda tıkananBeşiktaş Sompo Japan, yaptığı hatalar sonrasında skorda üstünlüğü de yeniden rakibine kaptırdı. Dış atışlarda çok kötü bir performans sergileyen Beşiktaş Sompo Japan, boyalı alanda ürettiği sayılarla sonuca gitmeye başlarken, Can Maxim’in üçlüğü ile bitime 2 buçuk dakika kala farkı yeniden 4 sayıya indirdi. Hücumda topun çok az dolaştığı ve genelde bireysel çabalarla bulunan sayılarla skorda tutuan Beşiktaş Sompo Japan, istediği oyunu sergileyemese de maçta dördüncü çeyreğe 59-56’lık skorla 3 sayı geride girdi.
Maçta dördüncü çeyreğe her iki takım da karşılıklı top kayıpları ve boş hücumlarla başladı.

  Skorun da dengede ilerlediği ilk üç dakika 59-59’luk eşitlikle geçilirken, SIG Strasbourg’un faulleri ile oyunda da sık sık durakladı. Serbest atış çizgisinden isabetlerle skor dengesini koruyan Beşiktaş Sompo Japan, Mike Green’in iki üçlüğüyle periyotun ortasına doğru hücumdaki kilidi açan rakibine karşı skor avantajını bir türlü eline alamadı. İki ekip adına da bireysel zorlamalarla biten hücumlar sonrasında bitime 2:34 kala 73-67’lik skorla üstünlüğü eline alan Fransız ekibi, Mike Green’in serbest atış isabetleri sonrasında skoru 77-71’e getirdi. Kalan bölümde hücumda etkili olamayan temsilcimiz, parkeden 78-71’lik mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

Sportando

Son Güncelleme: 25.10.2018 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.