Beşiktaş'ta şampiyonluk primi belli oldu

Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı süper ligde Beşiktaş şampiyon olunması halinde futbolculara verilecek primi şimdiden açıkladı.

12 Nisan 2018 Perşembe 14:35
Beşiktaş'ta şampiyonluk primi belli oldu






Beşiktaş'ta şampiyonluk primi belli oldu

   Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı süper ligde Beşiktaş şampiyon olunması halinde futbolculara verilecek primi şimdiden açıkladı.Fikret Orman, takımını üst üste üçüncü şampiyonluk için daha da motive etmek adına prim silahını kullandı.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı takımın bu sezon da şampiyon olması durumunda oyunculara dağıtılacak primin rakamını belirledi. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaşlı oyuncular şampiyon olmaları durumunda kişi başı 350 bin lira prim kazanacak. Ligde son 6 haftaya girilirken lider Başakşehir'in 3, ikinci Galatasaray'In 1 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, üst üste üçüncü şampiyonluğu elde etmek istiyor. önetim geçtiğimiz sezon şampiyonluk primini oyuncu başına 300 bin lira olarak belirlemişti.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
Beşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.