Bilal Meşe,Arda Turan hakkında suç duyurusunda bulunuyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Makedonya ile oynadığı hazırlık maçının ardından uçakta Arda Turan tarafından önce sözlü ardından fiziki saldırıya uğrayan Bilal Meşe, sessizliğini bozdu.

06 Haziran 2017 Salı 14:50
Bilal Meşe,Arda Turan hakkında suç duyurusunda bulunuyor






Bilal Meşe,Arda Turan hakkında suç duyurusunda bulunuyor

   Milli takımın dönüş uçağında Arda Turan tarafından saldırıya uğrayan gazeteci Bilal Meşe ,Arda Turan hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Makedonya ile oynadığı hazırlık maçının ardından uçakta Arda Turan tarafından önce sözlü ardından fiziki saldırıya uğrayan Bilal Meşe, sessizliğini bozdu. Milliyet gazetesinde çalışan Bilal Meşe, sabah patronu Yıldırım Demirören’in kendisini aradığını ve sakin olmasını istediğini söyledi.    
   Sözcü'nün haberine göre İstanbul’a dönmeyi düşündüğünü, kampta kalsa da Milli Takım antrenmanlarını seyretmeyeceğini söyleyen Bilal Meşe, Türkiye’ye döner dönmez kendisine saldıran Arda Turan hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Bilal Meşe, konu ile ilgili “Olayın 15 tanığı var. Onlar da mahkemede şahit olacaklarını söylediler” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.06.2017 15:54
Anahtar Kelimeler:
Arda TuranBilal Meşe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.