Boğaz'ın sultanları finale adını yazdırdı

Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Play-Off sürecinde Yarı Final’in ilk iki maçında galibiyeti alarak adını finale yazdırdı.

04 Nisan 2019 Perşembe 22:02
Boğaz'ın sultanları finale adını yazdırdı






Boğaz'ın sultanları finale adını yazdırdı

Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Play-Off sürecinde Yarı Final’in ilk iki maçında galibiyeti alarak adını finale yazdırmayı başardı. Çekişmeli gecen maç sonunda 3 puan alan Boğaz'ın Sultanları İlbank ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden A grubunun lideri Sarıyer Belediyespor, Play-Off sürecinde Yarı Final’in ilk maçında Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda Küçükyalı Yelkenspor ile karşı karşıya geldi. Maçtan 25-20, 16-25, 25-14 ve 25-20’lik skorlarla 3-1 galip ayrılan Sarıyerli Sultanlar, Sultanlar Ligi yolundaki ilk maçı başarıyla tamamlayarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider Sarıyer, yarı finalin 2. maçında ise karşı karşıya geldiği Pursaklar’ı 3 -0 mağlup ederek finali garantiledi. Takım, yarı finalin son maçında 5 Nisan Cuma günü saat 13.00'te İlbank ile mücadele edecek. Boğaz’ın Sultanları, İlbank mücadelesinden galip çıkması halinde finale lider olarak çıkacak. Final maçları ise 12-13-14 Nisan’da Eskişehir’de oynanacak. Final mücadelelerinin ardından birinci ve ikinci olan takımlar Sultanlar Ligi’ne yükselecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.