Böyle olur Karadeniz'in Formulası

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde yapılan Red Bull Formulaz, eğlence pistine dönüştü

24 Ağustos 2014 Pazar 11:34
Böyle olur Karadeniz'in Formulası






Böyle olur Karadeniz'in Formulası

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde yapılan Red Bull Formulaz, eğlence pistine dönüştü

Karadeniz insanının yaratıcı ve eğlenceli yanını ön plana çıkaran Red Bull Formulaz, geçtiğimiz günlerde Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirildi. Bölgeye özgü keçi kılı çoraplar ve kara lastik ayakkabıları giyen pilotların, tahta ve çivi kullanarak ürettiği arabalarıyla yokuş aşağı yarıştığı 1,6 kilometrelik parkur, tam bir eğlence pistine dönüştü.

Yarışların yapıldığı parkurdaki “Dikkat tahta araba çıkabilir”, “Uçuruma düşmek yasaktır”, “Sollama yapmak yasaktır” ve “En keskin viraj 53 metre geride kaldı” gibi ilginç tabelalar seyircileri güldürdü.

Yarışmacıların uçuruma düşmemesi için yol boyunca saman balyaları tampon görevi görürken çay çuvallarından yapılan engeller katılımcıları zorladı. Red Bull Formulaz, çay hasadının başladığı bölgede Karadenizliler için çaydan sonra ikinci en büyük gündem maddesine dönüştü. Motorsporlarının dünyaca ünlü ismi Kenan Sofuoğlu’nun da yarıştığı etkinliğin en eğlenceli anlarından oluşan video özellikle bu keyfi yerinde yaşamayanlar tarafından ilgiyle izleniyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.