Bucaspor'da Burak şoku

PTT 1'inci Lig'de pazartesi günü lider Kayserispor'u konuk edecek Bucaspor'da Burak Aydın şoku yaşanıyor. Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın göreve gelmesiyle sezonun ikinci yarısında forma şansı yakalayan genç oyuncunun antrenmanda kasığından...

07 Mart 2015 Cumartesi 13:03
Bucaspor'da Burak şoku






PTT 1'inci Lig'de pazartesi günü lider Kayserispor'u konuk edecek Bucaspor'da Burak Aydın şoku yaşanıyor. Teknik direktör Mustafa Bahadır'ın göreve gelmesiyle sezonun ikinci yarısında forma şansı yakalayan genç oyuncunun antrenmanda kasığından sakatlandığı ve en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Yapılan ilk kontrollerinin ardından kasığında yırtık tespit edilen futbolcu bu sezon 4 maçta forma giyerek 1 kez ağları sarstı. Bucaspor'da yönetim eski başkan ve yöneticilerin de katıldığı dayanışma yemeği düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı organizasyonda konuşan Basın Sözcüsü Sait Demir, "Bucaspor yeniden kenetlendi. Bu birliktelikle maddi ve sportif olarak kalkınacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.