Bucaspor'da gündem Levent Eriş

PTT 1'inci Lig'de 2-0'lık Karşıyaka mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Bahadır'la yollarını ayıran Bucaspor, Levent Eriş'le prensip anlaşmasına vardı. Mustafa Bahadır'ın maçtan sonra görevi bıraktığını açıklaması...

12 Nisan 2015 Pazar 12:20
Bucaspor'da gündem Levent Eriş






PTT 1'inci Lig'de 2-0'lık Karşıyaka mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Bahadır'la yollarını ayıran Bucaspor, Levent Eriş'le prensip anlaşmasına vardı.
Mustafa Bahadır'ın maçtan sonra görevi bıraktığını açıklaması üzerine harekete geçen yönetim, aynı akşam Levent Eriş'le masaya oturdu. Geç saatlere kadar süren görüşme olumlu sonuçlanırken, tecrübeli teknik adamla 7 maçlık sözleşme imzalanacağı, takımın ligde kalması halinde Eriş'in önümüzdeki sezon da devam edeceği bildirildi. Tarafların yarın son kez bir araya geleceği, son anda bir pürüz çıkmaması halinde imzaların atılacağı öğrenildi.
1994-95'te yarım sezon Bucaspor'da oynayan Levent Eriş, teknik adamlık kariyerine yetiştiği kulüp olan İzmirspor'da başlayan Levent Eriş, Manisaspor, Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, Altay, Diyarbakırspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Manisaspor, Giresunspor, Boluspor ve Adanaspor'da görev yaptı. Levent Eriş, 2008-09 sezonunda Manisaspor'u Süper Lig'e çıkardı.
BAHADIR'DAN JEST
Bu arada Buca macerasını noktalayan Mustafa Bahadır, futbolcularına gider ayak jest yaptı. Kulüpten 20 bin TL alacağı olan genç çalıştırıcının yönetime, "Bu parayı futbolculara dağıtın, bana daha sonra ödeme yaparsınız" dediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.