Burak Yılmaz Galatasaray'la vedalaştı

Burak Yılmaz yeni takımı Beijing Guoan için yola çıkmadan önce takımıyla vedalaştı. Yılmaz ve arkadaşlarının vedası sırasında duygusal anlar yaşandı.

14 Şubat 2016 Pazar 01:06
Burak Yılmaz Galatasaray'la vedalaştı






Burak Yılmaz Galatasaray'la vedalaştı


Çin'in Beijing Guoan takıma transfer olan Burak Yılmaz, takım arkadaşlarına veda etti.
Çin'in Beijing Guoan takımıyla anlaşan ve kısa sürede resmi transferinin gerçekleşmesi beklenen Burak Yılmaz, Galatasaray'da takım arkadaşları ve teknik ekip ile vedalaştı.
Burak Yılmaz veda yemeğinde kendisi için hazırlanan pastayı kestikten sonra takım arkadaşları ile tek tek vedalaştı. Milli oyuncunun veda sırasında oldukça duygulandığı görüldü.

YARIN TÜRKİYE’DEN AYRILACAK

Burak, “Galatasaray’da kupalar, şampiyonluklar ve gol krallıkları kazandım. Bunların hiçbirisini siz olmasanız, yapamazdım. Türkiye’nin en büyük kulübündesiniz. Gönlüm her zaman sizinle. Galatasaray size emanet. Bu pasta tatlı ama benim için hayatımın en acı pastası” deyip, gözyaşlarına engel olamadı.

Bu arada G.Saray ile Gouan arasındaki yazışmaların dün tamamlandığı öğrenildi. 8 milyon Euro’nun peşin ödenmesi sonrası Cimbom bu transferi KAP’a bildirecek. Burak da yarın Türkiye’den ayrılacak.

SABRİ İLK 11’DE, LUKAS PODOLSKİ SOL KANATTA

GalatasarayTeknik Direktörü Mustafa Denizli, haftaya perşembe Lazio ile yapacakları UEFA Avrupa Ligi maçının provasını Mersin İdmanyurdu karşısında yapacak. Denizli, yeni transfer Linnes statü gereği Lazio karşısına çıkamayacağı için sağ bekte Sabri’yi sahaya sürecek. Alman yıldız Podolski ise sol kanatta görev alacak.

Öte yandan Denizli, Muslera, Sabri, Yasin, Olcan ve Podolski’ye kart uyarısı yaptı. Bu isimler, Mersin’de sarı kart görürse haftaya Trabzonspor karşısında cezalı olacaklar.
Son Güncelleme: 14.02.2016 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.