Bursaspor 2-Atiker Konyaspor 1

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  31. hafta karşılaşmalarında Atiker Konyaspor'u ağırlayan Bursaspor, rakibini 2-1'lik skorla devirerek rahat bir nefes aldı

01 Mayıs 2018 Salı 09:01
Bursaspor 2-Atiker Konyaspor 1






Bursaspor 2-Atiker Konyaspor 1

   Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  31. hafta karşılaşmalarında Atiker Konyaspor'u ağırlayan Bursaspor, rakibini 2-1'lik skorla devirerek rahat bir nefes aldı.Ev sahibi takım Bursaspor bu galibiyetle düşme hattıyla arasındaki puan farkını 7'ye çıkarırken, Atiker Konyaspor'un da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller, 29. dakikada Moussa Sow, 35. dakikada da Eruğrul Ersoy'dan geldi. Atiker Konyaspor'un tek golünü ise 89. dakikada Adis Jahıvic kaydetti. Bu sonucun ardından Bursaspor 39 puana yükselirken, Atiker Konyaspor ise 32 puanda kaldı.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
BursasporAtiker Konyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.