Bursaspor’da Başakşehir hazırlığı başladı

BURSA, () - BURSASPOR’da Fenerbahçe karşılaşması sonrası verilen 1 günlük izin bugün sona erdi. Yeşil beyazlılar, akşam üzeri yapılan çalışma ile Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlıların Teknik Direktör...

22 Nisan 2015 Çarşamba 19:55
Bursaspor’da Başakşehir hazırlığı başladı






BURSA, () - BURSASPOR’da Fenerbahçe karşılaşması sonrası verilen 1 günlük izin bugün sona erdi. Yeşil beyazlılar, akşam üzeri yapılan çalışma ile Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.
Yeşil beyazlıların Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Bursasporlu futbolcular daha sonra minyatür kalelerle kontrol pas çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Renato Civelli antrenmanda yer almazken, sağ alt adalesinde sertleşme olan Volkan Şen, sol alt adalesinde sertleşme olan Emre Taşdemir ve sağ kasık adalesinde ağrısı olan Fernando Belluschi salonda çalıştı. Yeşil beyazlılar yarın yapacağı antrenmanla İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.