Bursaspor'la Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği

BURSASPOR'la Uludağ Üniversitesi arasında tüm spor branşlarında işbirliği protokolü bugün düzenlenen törenle imzalandı. Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Rektör Prof.Dr.Yusuf...

21 Ağustos 2015 Cuma 15:35
Bursaspor'la Uludağ Üniversitesi arasında işbirliği






BURSASPOR'la Uludağ Üniversitesi arasında tüm spor branşlarında işbirliği protokolü bugün düzenlenen törenle imzalandı.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenine Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Rektör Prof.Dr.Yusuf Ulcay ve Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam katıldı.
İşbirliğinin önemine değinen Başkan Recep Bölükbaşı, bunun geçmiş dönemlerde de gündeme geldiğini,  ancak ilk kez bunun hayata geçirildiğini belirtti. İşbirliğini çok önemsediklerini belirten Başkan Bölükbaşı, "İlk etapta bugün bir protokol imzalayacağız. Uludağ Üniversitesi, Bursaspor'a tüm branşlarda sporcuların fiziksel, fizyolojik ve psikolojik performanslarının artırılması, gelişimlerine katkıda bulunması, çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmesi, kaliteli taraftar bilincinin oluşturulması, sosyal sorumluluk alanında işbirliği amacıyla bu protokol hazırlandı. Hayırlı olsun diyorum." dedi.
Rektör Ulcay ise Bursalı ve Bursasporlu olduğunu belirtti, "Bursaspor ile üniversitem arasında işbirliği anlaşması imzalamak bana nasip olduğu için Allah'a şükrediyorum. Bursaspor, Bursa'nın önemli bir markası. Bursa'nın özelliklerini ülkeye ve ülke dışına taşıyan önemli bir marka. Üniversitemiz de aynı şekilde. Bu 2 marka kurumun arasındaki işbirliğinin pozitif bir sinerji oluşturacağını, hem Bursaspor'umuza, hem üniversitemize hem de Bursa'ya önemli katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.
Rektör Ulcay, üniversitenin açılış gününde Bursaspor ile üniversite yerleşkesinde yarım saatlik gösteri maçı yapmayı arzu ettiklerini ifade etti. Başkan Bölükbaşı ve Ertuğrul Sağlam da programın uyması halinde böyle bir maçı seve seve yapabileceklerini kaydettiler.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.