Darüşşafaka Tekfen 71- Buducnost VOLI  63

Darüşşafaka Tekfen evinde Darüşşafaka Tekfen , THY Eurolegue'nin ikinci haftasında Karadağ'ın Buducnost VOLI ekibini 71-63 yenerek ilk galibiyetini aldı.

16 Ekim 2018 Salı 22:16
Darüşşafaka Tekfen 71- Buducnost VOLI  63






Darüşşafaka Tekfen 71- Buducnost VOLI  63

  Darüşşafaka Tekfen evinde Darüşşafaka Tekfen , THY Eurolegue'nin ikinci haftasında Karadağ'ın Buducnost VOLI ekibini 71-63 yenerek ilk galibiyetini aldı.THY Eurolegue'nin ikinci haftasında Karadağ'ın Buducnost VOLI ekibini sahasında 71-63 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Bu arada Darüşşafaka Tekfen başantrenörü Ahmet Çakı, kariyerindeki ilk Euroleague galibiyetini Karadağ ekibine karşı aldı. 

Darüşşafaka Tekfen'de Zanis Peinter attığı 15 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, galibiyette çok önemli rol oynadı. Yeşil-siyahlı ekip, THY Eurolegue'nin ilk haftasında İspanya'nın Real Madrid ekibine deplasmanda 109-93 yenilmişti.İlk maçta İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Olimpia Milan'a evinde mağlup olan Buducnost VOLI ise üst üstte ikinci kez sahadan mağlup ayrıldı.

Beinsports

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.