Denizli Büyükşehir Belediyespor'un gözü zirvede

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta lider Eyüpspor'un puan kaybettiği haftada Payas Belediyespor 1975'i 4-0 yenerek rakibiyle puan farkını 5'e düşüren Denizli Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşandı. Ligde 44 puanla 2'nci...

02 Mart 2015 Pazartesi 15:04
Denizli Büyükşehir Belediyespor'un gözü zirvede






SPOR Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta lider Eyüpspor'un puan kaybettiği haftada Payas Belediyespor 1975'i 4-0 yenerek rakibiyle puan farkını 5'e düşüren Denizli Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşandı.
Ligde 44 puanla 2'nci sırada yer aldıklarını hatırlatan Başkan Rüşan Uzunoğlu, şampiyonluğa inandıklarını belirtti, "Yarış son maça kadar sürecek. Biz her karşılaşmamızı kazanıp, Eyüpspor'un takılmasını bekleyeceğiz" dedi. ^
Teknik direktör Selahaddin Dinçel'in ayrılmasıyla takımı Payas Belediyespor randevusuna hazırlayan antrenör İbrahim Çelik, farklı skorla güven oyu aldı. Çelik ile sezon sonuna kadar devam edeceklerini açıklayan Başkan  Ruşen Uzunoğlu, "Yeni bir teknik direktör getirmeyeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.