Denizlispor'da Altıparmak rest çekti

PTT 1'inci Ligi'nde 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyip bu süreçte sadece 2 puan alarak düşme hattına yerleşen Denizlispor'da futbolcularını sert bir dille uyaran teknik direktör Mehmet Altıparmak, takım içinde para lafı duymak...

10 Mart 2015 Salı 14:03
Denizlispor'da Altıparmak rest çekti






PTT 1'inci Ligi'nde 10 haftadır galibiyet yüzü göremeyip bu süreçte sadece 2 puan alarak düşme hattına yerleşen Denizlispor'da futbolcularını sert bir dille uyaran teknik direktör Mehmet Altıparmak, takım içinde para lafı duymak istemediğini söyledi.
"Kalan 11 haftada onur mücadelesi vereceğiz" diyen Mehmet Altıparmak, "Bu zorlu süreçte kafasını paraya takacak ve sadece alacağı parayı düşünerek oynacaklar varsa aramızda hemen ayrılsın. Bizim paraya değil, yürekli insanlara ihtiyacımız var" dedi.
İç sahada oynadıkları Albimo Alanyaspor maçı öncesi yönetimin galibiyet primini 10 bin TL'ye çıkardığını, buna rağmen sahadan 1-0 yenik ayrıldıklarını hatırlatan Mehmet Altıparmak, "Galibiyet primi değil 10 bin, 100 bin TL'ye de çıksa, koşmadan, mücadele etmeden, ter dökmeden galip gelinmiyor. Yönetime de ricada bulundum; onlar da para konuşmayacaklar" ifadesini kullandı. Mehmet Altıparmak, bu hafta Boluspor deplasmanında sahada daha hırslı bir takım görmek istediğini de sözlerine ekledi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.