Dev derbi için heyecan dorukta

Premier Lig'de dev derbi heyecanı yaşanıyor.

10 Kasım 2018 Cumartesi 16:14
Dev derbi için heyecan dorukta






Dev derbi için heyecan dorukta

   Premier Lig'de dev derbi heyecanı yaşanıyor.Premier Lig'in iki güçlü takımı Manchester City ile Manchester United karşı karşıya geliyorlar.Premier Lig’in 12.haftası Manchester derbisine sahne oluyor! Premier Lig’de geride kalan 11 haftada fırtına gibi esen Manchester City, son dönemde aldığı iyi sonuçlarla dikkat çeken ezeli rakibi Manchester United’ı Etihad’da ağırlıyor. Manchester City Manchester United maçı saat 19.30’da başlıyor.Karşılaşma S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak

   Manchester City hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar’ı 6-0 mağlup etmeyi başardı. Diğer yanda Manchester United zorlu Juventus deplasmanında adeta bir mucizeye imza attı ve son 5 dakika içinde 2 gol bularak maçı 2-1 kazandı. Premier Lig’de geride kalan 11 haftada rakip fileleri tam 33 kez havalandırmayı başaran Manchester City, sahası Etihad’da oynadığı 6 maçı da kazanırken rakiplerine ortalama 4 gol atmayı başardı. Diğer yanda geçen sezon Etihad’da 2-0 geriye düşmesine karşın müthiş bir geri dönüşle 3-2 galip gelen Manchester United ezeli rakibinin şampiyonluk kutlamalarını erteletmişti. Mourinho’nun ekibi sezona istediği gibi başlamasa da Premier Lig’deki son 4 maçından 10 puan çıkarmayı başardı. S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak Manchester City’de Kevin De Bruyne sakat.

Manchester United’da kaptan Valencia ve Lukaku’nun durumları belirsiz.Manchester City 1987’den sonra ilk kez üst üste iki resmi maç 6 gol atmayı başardı.Manchester City son 10 resmi maçın 9’unu kazandı.Aguero geçtiğimiz hafta 217. Premier Lig maçında 150.golüne imza attı.Manchester United, Juventus’u 2009’dan sonra grup aşamasında deplasmanda mağlup eden ilk takım oldu.Manchester United bu sezon ligde mağlup duruma düştükten sonra en fazla puan toplayan takım.

Fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.