Devletin valisi, Kürdistan sloganı atanları gözlerinden öptü

Daha önce Abdullah Öcalan'ı takdir ettiğini söyleyen Şırnak Valisi Hasan İpek bu kez de Göztepe'yi Cizre'de taş, molotof ve küfür yağmuruna tutan Cizresporluları gözlerinden öptü. Vali'nin gözleri önünde saha içinde yaşanan terörün boyutları Göztepesporlu oyuncular tarafından, kulübün internet sitesinden anlatıldı. Skandal maça TFF sessiz.

31 Ekim 2014 Cuma 00:55
Devletin valisi, Kürdistan sloganı atanları gözlerinden öptü






Devletin valisi, Kürdistan sloganı atanları gözlerinden öptü

Türkiye Futbol Fedarasyonu tarafından düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası Cizrespor-Göztepe karşılaşmasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Maç öncesi sahada İstiklal Marşı'nın okunması yerine terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan sloganları attırılan binlerce kişinin, sahaya kesici delici maddeler, havai fişekleri taş ve sopalarla girmesine de göz yumuldu. Maç sonrası sırasında soyunma odalarına 'Görevli' kartmarıyla giren çok sayıda kişinin Göztepeli oyuncuları tehdit ettiği ortaya çıktı.
Daha önce Abdullah Öcalan'ı takdir ettiğini söyleyen Şırnak Valisi Hasan İpek'in gözleri önünde saha içinde yaşanan terörün boyutları Göztepesporlu oyuncular tarafından, kulübün internet sitesinden anlatıldı.

SADECE MAÇI DEĞİL ÇOK ŞEYİ KAYBETTİK

Cizrespor-Göztepe maçı
sonrası Goztepeliler.com sitesinde kaleme alınan yazıda bakın o maç nasıl anlatılıyor.

Dün oynadığımız Cizrespor - Göztepe Maçında, bir Maç'dan ziyade kaybedilenlerin çok daha fazla olduğunu gördük..

 TFF'nin Ziraat TÜRKİYE Kupası adı verilen oragnizasyonda, kendi vatan ve topraklarımızda, zırhlı araçlar ve Toma'lar eşliğinde stada güclükle gelebiliyoruz.. Yol boyunca Takımımızı taşıyan Polis Araçlarına  taşlar ve patlayıcı maddeler atılıyor.

 Isınmak için sahaya çıkarken üzerimize atılan yabancı maddeler (Taş, Kremit, ses bombaları, havai fişekler) ve sahada kim oldukları belli olmayan onlarca insan, gerek ısınırken gerekse maç boyu sürekli tehditler savuran ama hiçbir şekilde sahaya girme izni olmayan sözde görevliler..

 Armasından Türk Bayrağını çıkarmış olan Cizrespor Maçı öncesi atılan Terör örgütü sloganları ve hem Stad çalışanları hemde ordaki Cizreliler tarafından sabote edilen (okunmayan) Istiklal Marşımız..

 Bütün bu olanları bilen gören ve protokolden sessizce izleyen, herşey cok normalmış gibi davranan, sözde devletimizin bir Valisi..

 Maç boyunca tribünlerden ve tribünlerin çatısından sahaya atılan taşların ve yabancı maddelerin, Maç oynanırken sürekli sahaya giren görevliler tarafından toplanmaya çalışılması ve hakeminde buna sessiz kalması. Maçı uzatmaya taşımamak için verilen bir Penaltı ve hakeme ''neden Penaltı verdin'' diye sorulduğunda, bende bilmiyorum diye alınan cevap.

 Maç'dan önce ve Maç boyunca atılan tezahüratlarda bölücük ve terör örgütü propagandası olmasına rağmen hiçbir şekilde müdahale edilmemesi ''burası Kürdistan burdan cıkış yok'' sesleri ve bunlar görülmesin, duyulmasın, bilinmesin diye Maçın Canlı yayınlanmak istenmemesi ve Canlı yayınlanmasına engel olunması..

 Ne sahadaki Futbolcu arkadaşlarımın nede kulübedeki Hocalarımızın ve Teknik ekibimizin hiçbir şekilde can güvenliği olmadan, Stad kapasitesinin okadar olmamasına rağmen Stada 10.000 seyircinin ellerinde yabancı maddelerle birlikte alınması ve bunları gözlemleyecek hiçbir TFF görevlisin olmaması..

 Sahada bulunan sözde görevlilerin, maçdan önce koridorda, sahada ısınırken ve maç boyunca, oynanılan bahisleri aralarında konuşmaları..

 Polisimizin Gaz bombası kullanmak zorunda kaldığı bir ortamda, sahaya yağan taşlar ve yabancı maddeler eşliğinde maçın durması ama iptal edilmemesi..

 Ve Maç'dan sonra ''mağlup'' olmamıza rağmen, soyunma odasına Polis koridorundan girmemiz ''mağlup'' olmamıza rağmen üzerimiza maçdan sonra yağan yabancı maddeler, soyunma odasına girerken koridorda kim oldukları belli olmayan bir kalabalık, sözde Cizrespor ve TFF görevlileri..

 Türkiye Futbol Federasyonu bunların hesabını kime ve nasıl verecek?

 Dün Cizrede kaybedilen sadece bir Maç değildi.

 Dün Cizrede kaybedilmek üzere olan bir vatan olduğunu gördüm, devletin hiçbir şekilde etkisi olmadığı bir bölgede vatanını korumak isteyen koca yürekli Polis ve Askerlerin olduğunu gördüm, o şartlarda Terör yuvası dönmüş mahallelerde kalbinde Türk Bayrağı taşıyan ve nöbet tutan Adam gibi Adamlar gördüm..

 ''Siz bizi düşünmeyin, sadece bu Maç'ı bizim için kazanın'' diyen o Polislerimiz, hakkınızı helal edin..

 Göztepe Taraftarı, Izmire sizi mutlu edip dönemediğimiz için hakkınızı helal edin..

 Orda olmaktan huzursuzmuydum?

 Hayır değildim, çünkü herkes bilmeli ve unutmamalı ki, ne olursa olsun orası bizim Topraklarımızdır, orası Türkiye Cumhuriyetine ait olan cennet vatanın bir parçasıdır ve huzurla dalgalanacak olan bir bayrak varsa o topraklarda oda ebediyen Türk Bayrağı olacaktır..
Son Güncelleme: 31.10.2014 00:59
Anahtar Kelimeler:
Cizrespor-Göztepe Maçı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.