Di Maria, Arjantin'i yarı finalde yalnız bıraktı

Arjantin'in Belçika'yı 1-0 yendiği maçta sakatlanan Angel Di Maria, Hollanda ile oynanacak yarı final maçında forma giyemeyecek.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 08:30
Di Maria, Arjantin'i yarı finalde yalnız bıraktı






Di Maria, Arjantin'i yarı finalde yalnız bıraktı

FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Belçika ile oynanan karşılaşmanın 33. dakikasında sağ uyluk adalesinden yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen Arjantinli futbolcu, çarşamba günü Hollanda ile oynanacak yarı final maçında takımını yalnız bırakacak. Hafta sonu yapılan testler sonrası kadroya alınmamasına karar verilen Di Maria'nın sağlık durumu, gün gün değerlendirilecek.

Arjantin'in Lionel Messi ve Gonzalo Higuain ile en önemli kozlarından biri olan 26 yaşındaki oyuncu, takımının Dünya Kupası'nda oynadığı 5 maçta da forma giymiş, 2. turda İsviçre'ye karşı 1-0 kazanılan maçta uzatmalarda kaydettiği golle Arjantin'e galibiyeti getirmişti.

Hollanda ile Arjantin arasındaki yarı final karşılaşması 9 Temmuz Çarşamba günü TSİ 23.00'te başlayacak

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.