Dünya Güreş Şampiyonası'ndan notlar

Faik Gürses, Las Vegas- Dünya Güreş Şampiyonası'nda sadece ABD'de yaşayan Türkler'in yardımı sayesinde organizasyonun açığı kapatılıyor. Kafileleri ABD'li yetkililer havaalanında 10-20 dakikalık beklemeden sonra umursamaz bir tavırla...

07 Eylül 2015 Pazartesi 20:25
Dünya Güreş Şampiyonası'ndan notlar






Faik Gürses, Las Vegas-

Dünya Güreş Şampiyonası'nda sadece ABD'de yaşayan Türkler'in yardımı sayesinde organizasyonun açığı kapatılıyor. Kafileleri ABD'li yetkililer havaalanında 10-20 dakikalık beklemeden sonra umursamaz bir tavırla kaderine terk etmeleri birinci sorun olarak göze çarptı. Salona gelen medya mensuplarına tahsis edilen Shuutle'ların gelişi güzel hareket etmeleri ise bir başka sorun olarak göze çarptı.

Eski Milli güreşçi Yakup Topuz'un ABD'de yaşayan oğlu Hasan Topuz tüm kafilenın yardımına koşmak için çırpınıyor. Kendi otosu ile basın mensupları ile federasyon görevlilerini salona taşıyor.


Eski adıyla FILA (Dünya Güreş Birliği) yeni ismiyle UWW'de yapılan toplantı sonucu Türkiye önemli bir hamle ile Rio 2016 Yaz Olimpiyatları’na katılım hakkı olan son vize için yapılacak güreş organizasyonunu aldı. Tarihleri daha sonra belirlenecek müsabakalar Nisan-Mayıs içinde gerçekleşecek.

Greko-Romen stilde ilk gün mindere çıkan güreşçilerimizin kuraları tam anlamıyla felaketti. Teknik sorumlulardan Ata Karataş grubu, "Cehenneme düştük şeklinde yorumladı.

Federasyon Başkanı Musa Aydın'ın İstanbul-Las Vegas hattında kaybolan bavulu müsabaka sabahı teslim edildi. Ancak Başkan'ın Türkiye'den getirmek üzere uçağa verdiği içinde hediyelerin bulunduğu bavul hala yok.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.