Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat istifa etti

PTT 1'inci Ligi 23'üncü haftasında deplasmanda Manisaspor’a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti. Ümit Özat, karşılaşmadan sonra istifasını...

08 Mart 2015 Pazar 18:21
Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat istifa etti






PTT 1'inci Ligi 23'üncü haftasında deplasmanda Manisaspor’a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti.
Ümit Özat, karşılaşmadan sonra istifasını yönetim kuruluna sundu. Yönetim kurulu da istifayı kabul etti. Ligin 17'inci haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor maçında aldığı 7 maçlık ceza sonucu uzun süredir takımın başında sahaya çıkamayan Özat’ın bu kararını bir süredir ertelediği, fakat takıma daha fazla zarar vermemek ve kan değişikliği yaşatmak için böyle bir karar aldığı öğrenildi.
Öte yandan Ümit Özat’ın istifasını kabul eden Başkan Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu, en kısa süre içinde yeni bir teknik heyet için arayışlara başladı. Ligin deneyimli çalıştırıcıları arasında bulunan Levent Eriş'i gündemine alan bordo beyazlı yönetim, Eriş'in kabul etmemesi halinde Cihad Arslan, Hasan Şaş ve Fatih Tekke gibi isimlerle gündeme gelebileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.