Ersun Yanal: Kaza değil, hak ettiğimiz bir mağlubiyet!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu

05 Ekim 2019 Cumartesi 12:33
Ersun Yanal: Kaza değil, hak ettiğimiz bir mağlubiyet!






Ersun Yanal: Kaza değil, hak ettiğimiz bir mağlubiyet!

   Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.

   Rakibi açmayı başaramadıklarını kaydedenFenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Merkezi çok iyi kapatan bir takımla oynadık, bunu daha önce de biliyorduk. Bunun çözümünde, kanattan iyi organizasyon yapmamız gerekiyordu, biliyorsunuz ki iki oyuncumuz sakat. Sol bekin de oyunu hızlandırması açısından oyuna katılması gerekiyordu. Rakibe üstün olsak da, merkezi bir türlü geçemedik. Her türlü organizasyonu da değerlendirdik” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.