Ersun Yanal'ın yerine Sağlam mı geliyor

Fenerbahçe'de yeni hoca arayışları sürerken, Ertuğrul Sağlam'ın adı öne çıkmaya başladı. İşte bu konuda tüm detaylar

11 Ağustos 2014 Pazartesi 08:22
Ersun Yanal'ın yerine Sağlam mı geliyor






Ersun Yanal'ın yerine Sağlam mı geliyor

Fenerbahçe'de yeni hoca arayışları sürerken, Ertuğrul Sağlam'ın adı öne çıkmaya başladı

Fenerbahçe’de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için adı geçen isimler arasına Ertuğrul Sağlam da girdi. Tecrübeli çalıştırıcı, başarılı geçmişi ile dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından sonra, Sarı-Lacivertli yönetimde Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın ismi gündeme geldi. Sağlam'ın Türkiye’de önemli takımlarda çalışması, kayda değer başarılar yakalaması, tecrübesi ve ligi iyi tanıyor olması nedeniyle öne çıktığı belirtiliyor.

ALTYAPIDA DA FORMA GİYMİŞTİ

Başarılı teknik adam2009-10 sezonunda Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Yeşil-Beyazlılar, şampiyonluğu Fenerbahçe’nin elinden almıştı. Sağlam, futbola başladığı yıllarda Fenerbahçe altyapısında da forma giymişti. 2004’ten bu yana teknik direktörlük yapan Sağlam; Samsunspor, Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor takımlarında görev yaptı.

YABANCILAR DA ÖNERİLDİ

Fenerbahçe yönetimine yabancı teknik direktörler de önerildi. Bunların arasında iki İspanyol ve bir Hollandalı var. İspanyol teknik direktörlerler Juande Ramos ve Quique Sanches Flores ile Hollandalı Martin Jolsöz konusu isimler. Bu hocaların yanı sıra pek çok menajer de kulüple temasa geçerek çok sayıda isimler önerdi. KAYNAK BUGÜN Gazetesi


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.