Erzurumspor gol düellosunu kazandı

BB Erzurumspor evinde oynadığı karşılaşmada Sivasspor'u 4-2 yendi.

17 Şubat 2019 Pazar 16:28
Erzurumspor gol düellosunu kazandı






Erzurumspor gol düellosunu kazandı

    BB Erzurumspor evinde oynadığı karşılaşmada Sivasspor'u 4-2 yendi.Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta mücadelesinde Mehmet Özdilek’in takımı BB Erzurumspor ile Hakan Keleş’in çalıştırdığı Sivasspor kozlarını paylaştı.

   Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan karşılaşmada Erzurumspor 4-2’lik skorla kazandı. Erzurumspor’un gollerini 4. dakikada penaltıdan Jasmin Scuk, 30’da Kristian Opseth, 60. dakikada Samuel Eduok ile 72’de Gabriel Obertan kaydetti. Sivasspor’un golleri 12. dakikada Sergiy Rybalka ile 56’da Hakan Arslan’dan geldi.

   Alınan bu sonucun ardından Erzurumspor puanını 21 yaparken, 24 Kasım 2018’de sahasında aldığı Antalyaspor galibiyeti sonrasında 8 maç aranın ardından hanesine 3 puan yazdırdı. Sivasspor 31 puanda kalarak 3 maç sonra mağlup oldu

   Ligin bir sonraki haftasında Erzurumspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Sivasspor sahasında Antalyaspor'u konuk edecek

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
SivassporBB Erzurumspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.