Ezeli rakiplerin taraftarları beraber kutlama yaptı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, derbi mücadelesini Fenerbahçe'nin kazanması, sarı lacivertli taraftarı sokağa döktü. Taraftarlar galibiyet sevincini cadde ve ile sokakları fener alayını çevirerek kutladı. Ezeli rakibine sahasına...

08 Mart 2015 Pazar 22:51
Ezeli rakiplerin taraftarları beraber kutlama yaptı






MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, derbi mücadelesini Fenerbahçe'nin kazanması, sarı lacivertli taraftarı sokağa döktü. Taraftarlar galibiyet sevincini cadde ve ile sokakları fener alayını çevirerek kutladı.
Ezeli rakibine sahasına bir kez daha yenilmeyen Fenerbahçeli taraftarlar maç sonrası Marmaris sokaklarında galibiyeti kutladı. Fenerbahçeli taraftarlar, bayraklarını flamalarını kaparak yaya ve araçlarla Atatürk Caddesi'nde 5 kilometrelik konvoy oluşturdu. Konfeti ve havai fişeklerin atıldığı coşku gösterilere bazı Galatasaray takımı taraftarları da destek verdi. Aralarında Galatasaray taraftarlarının da bulunduğu yaklaşık bin araçlık konvoy "Fener büyüksün", "Vur vur inlesin Marmaris inlesin" sloganları atarak ilçeyi fener alayına çevirdi. Kadınlar takımlarının üniformalarını giyerek çocuklarıyla sokaklarda oyunlar oynayarak galibiyeti kutladı. Bazı taraftarlar da Atatürk Anıtı önünde toplanarak vuvuzela çalarak konfeti attı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda tatsız bir olay yaşanmadı.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.