Fatih Terim iki futbolcu için kararını verdi

  Galatasaray  Teknik Direktörü Fatih Terim günlerdir beklenen konuda kesin kararını verdi.

03 Ocak 2019 Perşembe 15:28
Fatih Terim iki futbolcu için kararını verdi






Fatih Terim iki futbolcu için kararını verdi

    Galatasaray  Teknik Direktörü Fatih Terim günlerdir beklenen konuda kesin kararını verdi.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum." dedi.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendi Instagram hesabından gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Terim, basında yer alan Eren Derdiyok ve Serdar Aziz'le yollarının ayrılacağı yönündeki haberleri doğruladı.

   Tecrübeli çalıştırıcı, Instagram TV'den yayınlanan videoda, "Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine, yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Bir günlük mevzu değil, yolları açık olsun."

   Bugün Fatih Terim ile Serdar Aziz arasında yapılan görüşmede Terim, futbolcuya kulüp bulması yönünde çağrıda bulunmuş ve Serdar bu kararın ardından takım arkadaşlarıyla vedalaşmıştı.

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.