Fatih Terim isyan etti |Vereyim düdüğü kadroyu onlar kursun!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. hafta maçlarında Hollanda ile berabere kalan A Milli Takım Teknik Patronu Terim karşılaşmanın ardından eleştirilere sert cevaplar verdi.

29 Mart 2015 Pazar 00:27
Fatih Terim isyan etti |Vereyim düdüğü kadroyu onlar kursun!






Fatih Terim isyan etti |Vereyim düdüğü kadroyu onlar kursun!


2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. hafta maçında Türkiye deplasmanda Hollanda ile karşılaştı. 1-1 berabere biten maçta Milli Takımın gölünü 37. dakikada Burak kaydetti.


Maçtan sonra önemli açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim "Böyle kötü gol yememeliydik" dedi. Takıma yönelik eleştirilere de cevap veren Terim "Vereyim düdüğü kadroyu onlar kursun, takımı onlar hazırlasın" dedi..
"Kazansak Türk futbolu kurtulmayacak, kaybetsek de batmayacaktı. Önemli bir savaş verdik. Hollanda’yı ilk defa hayatımda son 20 dakikada böyle doldur-boşalt oynarken gördüm."
TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye’nin hislerine tercüman oldu: "Son saniyelerde galibiyeti kaçırdık. Bizim durumumuzu belirleyen bu değil. Bu maçı kazansak da Türk futbolu kurtulmayacaktı, kaybetsek de batmayacaktı. Bizim durumumuzu belirleyen faktörler çok başka, onları düzeltmeliyiz aslında. Hollanda ve bizim mental ve fiziksel durumunu düşünerek bir taktik düzenleme yaptık. Çok da doğru şeyler yaptık. Belki benim tarzıma alışkın değildi ama bu da başka bir tarzdı. Böyle oynamak zorundaydık. Talihsizliğimiz 2 oyuncumuzun beklemediğimiz anda bizi oyuncu değişikliğine mecbur etmesi oldu. Belki de başka hamlelerimiz olacaktı, böyle olmayacaktı.

BÖYLE KÖTÜ GOL YEMEMELİYDİK

Huntelaar’ın kafasına çarpan top kalecimizin kucağına giderken gol oldu. Böyle kötü bir gol yememeliydik. Sonuç itibariyle dünya üçüncüsü ile oynuyorsunuz. Türkiye liginin en acımasız döneminde geliyorsunuz. Bir hayli dayak yiyorsunuz, hırpalanıyorsunuz. Buna rağmen 1 puan. Çok önemli bir savaş oldu. Ben hayatımda ilk defa Hollanda’yı son 20 dakikada doldur boşalt oynarken görüyoruz. Biz burada 5 maçı 15 ve 19 puan yapar mıyız diye konuşmuştuk. Bizi buralarda tutacak, daha yukarılara çıkartacak bir çok sorunu beraberce aşmalıyız. Ondan sonra belki galibiyetler mana kazanabilir."

KADROYU ONLAR YAPSIN

FATİH Terim çıkarttığı kadroyu eleştirenlere de sitem etti: "Verelim düdüğü onlar gelip kadroyu yapsınlar. Dünyada kalmadı bu işler. Muhakkak ki eleştiri olmalıdır ama nereden baktığınıza bağlı. Şimdi ben ne diyeyim. Sonuçtan sonra konuşmak çok kolay. Bizim gibi artık tecrübeli insanlara itimat etsinler. Beğenmek istemiyorsanız beni kravatımdan ceketime kadar beğenmezsiniz. Beğenirseniz farklı. İnşallah kimin oynadığının her zaman belli olduğu bir Milli Takım gelir ve herkesi memnun ederiz."
 
TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

TERİM: "Üzerinde durmak istediğim konu şu. Herkes tebrik ediyor. Ama bu maçta seyircilerimiz hiç alışık olmadığımız şekilde 1 dakika susmadan müthiş bir destek verdiler. Onların Avrupa’
Son Güncelleme: 29.03.2015 00:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat Özkan 2015-03-29 06:18:56

Adam hakli her konuda çok biliyoruz. Her konuda bizden iyisi yok. Futbolu sahadakilere bırakıp keyif aldigimiz gün David coperfield bize daha hoş gorunnecek