Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da başladı

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim'in ülke genelinde gerçekleştireceği 'Futbol Buluşmaları' toplantılarının ilki Adana'da başladı. Adana Sheraton Oteli'nde düzenlenen toplantının ilk 5 dakikasından basın mensuplarının görüntü...

16 Mart 2015 Pazartesi 18:46
Fatih Terim'in 'Futbol Buluşmaları' Adana'da başladı






TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim'in ülke genelinde gerçekleştireceği 'Futbol Buluşmaları' toplantılarının ilki Adana'da başladı.
Adana Sheraton Oteli'nde düzenlenen toplantının ilk 5 dakikasından basın mensuplarının görüntü almasına izin verildi.
Terim ve Futbol Direktörlüğü ekibi, Futbol Buluşmaları'nda kulüp temsilcilerinden antrenörlere, gençlik geliştirme programı teknik sorumlularından üniversitelerin beden eğitimi ve yüksekokul yetkililerine kadar futbolun tüm kademeleriyle bir araya gelecek, sorunları ve önerileri yerinde dinleyecek. Katılımcıların görüşlerinin de alınacağı toplantılarda projeler üretilmesi ve çözüm önerileri geliştirilmesi yolunda yeni adımlar atılabilmesinin önü açılacak.
Ayrıca Terim, bölgelerin mülki amirleri, yerel yöneticileri ve spor bürokratları ile de görüşerek onlarla da bilgi alışverişinde bulunacak. Türkiye turu esnasında bölgelerin potansiyellerini de yerinde gözlemleme şansı bulacak. Yapılan toplantılarda ortaya konan bütün görüşler kayıt altına alınacak ve organizasyonun genel değerlendirmesi, yapılacak bir sunum ile kamuoyuyla paylaşılacak.
Terim'in yarın yapılacak Adana programında saat 09.30- 12.00 arasında Gençlik Geliştirme ve Antrenör Toplantısı, saat 15.00- 19.00 arasında ASKF, TÜFAD, BESYO, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bölge Hakem Kurulu Başkanı, Belediye Spor Teşkilatı Başkanı'nın katılımı ile gerçekleşecek toplantısı yer alıyor.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.