Fenerbahçe, Altınordu ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Futbol Takımımız, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 5. hazırlık maçında Altınordu FK ile karşılaşıyor.

27 Temmuz 2018 Cuma 07:56
Fenerbahçe, Altınordu ile karşılaşıyor






Fenerbahçe, Altınordu ile karşılaşıyor

 Fenerbahçe Futbol Takımımız, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki 5. hazırlık maçında Altınordu FK ile karşılaşıyor. Bu akşam Bornova Belediyesi Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 21.00’de başlayacak ve TRT 1’den naklen ekranlara gelecek.

Yeni sezon çalışmalarına 28 Haziran Perşembe günü İstanbul'da başlayan sarı lacivertli ekip, 10 Temmuz'a kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yaptı.

Sarı lacivertli ekip 1 de hazırlık maçı oynadı. Necmi Kadıoğlu Stadı'nda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile karşılaşan ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Aatif Chahechouhe kaydetti.

Fenerbahçe, 10 Temmuz Salı günü İsviçre kampı için Lozan şehrine gitti. İlk 2 gün çift antrenman yapan sarı lacivertli ekip, 3. gün İsviçre'nin Lozan takımıyla hazırlık maçı yaptı. Mücadeleden 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin golünü Yiğithan Güveli kaydetti.

Kampın 6. ve 7. günlerinde de yoğun idman programını sürdüren Fenerbahçe, son gün İngiltere Premier lig ekiplerinden Fulham ile hazırlık maçında karşılaştı. Sarı lacivertliler baştan sona üstün oynadığı mücadeleyi 3-0 kazandı. Golleri Giuliano, Hasan Ali ve Ozan Tufan kaydetti.

Çalışmalarına İstanbul'da devam eden Fenerbahçe, bu akşam Altınordu FK ile İzmir’de, 1 Ağustos Çarşamba günü de İtalya'nın Cagliari ekibiyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde hazırlık
karşılaşmaları oynayacak.

Son Güncelleme: 27.07.2018 05:07
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAltınordu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.