Fenerbahçe Bas Dost transferinde sona yaklaştı

 Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak istediği Bas Dost transferinde mutlu sona yaklaşıyor.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:48
Fenerbahçe Bas Dost transferinde sona yaklaştı






Fenerbahçe Bas Dost transferinde sona yaklaştı

   Fenerbahçe uzun süredir kadrosuna katmak istediği Bas Dost transferinde mutlu sona yaklaşıyor.Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmesi.Sporting Lizbon'la olan sözleşmesini, taraftarın tesislere gerçekleştirdiği saldırıdan sonra tek taraflı fesheden Bas Dost'un bonservis sorunu henüz çözülemedi.

   Portekiz ekibi, Hollandalı golcü için istediği bonservis ücretinde ise indirime gitti.Portekiz'de yayın yapan O Jogo'nun haberine göre Sporting Lizbon taraftarlarının, kulüp tesislerine yaptığı saldırıdan sonra sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Bas Dost'un, kulübüyle yollarını henüz resmen ayıramadı.

   Konunun hukuksal boyutunun UEFA'ya taşındığı, buna rağmen nihai çözümün henüz gerçekleştirilemediği kaydedildi.Temsilcileri aracılığıyla Sporting'ten uygun bir bonservis rakamı isteyen Bas Dost'un rakamı, 6-7 milyon Euro civarına kadar indirdiği belirtildi.

Fanatik

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeBas Dost
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.