Fenerbahçe Beko galibiyet serisine devam etti

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında Real Madrid’i konuk etti.

29 Aralık 2018 Cumartesi 09:31
Fenerbahçe Beko galibiyet serisine devam etti






Fenerbahçe Beko galibiyet serisine devam etti

    Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 15. hafta maçında Real Madrid’i konuk etti. Fenerbahçemiz, mücadeleden 65-63 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko en skorer oyuncusu son saniye basketiyle galibiyeti getiren Luigi Datome (17) olurken, onu 13 sayıyla Jan Vesely takip etti.     

   Fenerbahçe Beko Hava atışıyla başlayan mücadelede ilk sayılar konuk ekipten gelirken, Fenerbahçe Beko Ali Muhammed ve Jan Vesely’nin sayılarıyla durumu 4-2’ye getirdi. , Guduric’in asistinde Nicolo Melli’nin smacıyla farkı 6 sayıya çıkardı ancak Real Madrid, Anthony Randolph ve Jaycee Carroll’un bulduğu sayılarla skoru 8-7 yaptı. Fenerbahçe Beko, Luigi Datome’nin sahne almasıyla televizyon molasına 11-7 önde girdi. Moladan Vesely ve Datome’nin sayılarıyla dönen Fenerbahçe Beko, Anthony Randolph’un smacına engel olamasa da Fenerbahçe Beko Jan Vesely’nin smacıyla Randolph’a cevap verdi. İnanılmaz bir çeyrek geçiren Fenerbahçe Beko, Datome’nin son anlarda bulduğu basketle farkı çift hanelere çıkardı ve ilk çeyreği 22-12 önde tamamladı.

   Fenerbahçe Beko, ikinci çeyreğe de Joffrey Lauvergne’nin sayılarıyla başlasa da Real Madrid yakaladığı 7-0’lık seriyle skoru 24-20 yaptı. Real Madrid’in Trey Thompkins ile bulduğu sayı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’e mola aldırdı. Fenerbahçe Beko, moladan Vesely’nin sayılarıyla dönse de Real Madrid farkı 1’e indirdi ve Fenerbahçe son dakikalarda sayı bulmakta zorlanınca ilk yarı 32-32 eşitlikle sona erdi.


   Üçüncü çeyreğe Datome’nin sayılarıyla başlayan Fenerbahçe Beko, Nicolo Melli ile skoru 36-32 yaptı. İki takım da bulduğu fırsatları değerlendirmeyince televizyon molasına 36-36 eşitlikle gitti. Moladan Melih Mahmutoğlu’nun üçlüğüyle dönen Fenerbahçe, Datome’nin bulduğu basketle skoru 41-36’ya getirdi. Real Madrid Randolph ve Ayon ile farkı 1’e indirdi. Çeyreğin sonunda Llull, sportmenlik dışı ve teknik faul alarak oyun dışı kaldı. Fenerbahçe Beko Datome ve Lauvergne ile skoru 48-44’ getirdi ve üçüncü çeyreği önde tamamladı.

   Son çeyrek konuk ekibin sayılarıyla başlarken, Ali Muhammed bulduğu sayılarla skoru 52-49 yaptı. Fenerbahçe Beko, Walter Tavares’in alley-oop’una karşı Ali Muhammed ve Marko Guduric ile cevap verdi(57-54). İspanyol ekip art arda bulduğu sayılarla durumu 57-63’e getirdi. Marko Guduric'in üçlüğüyle geri dönen Fenerbahçe Beko, taraftarın da desteğiyle son bir dakikada farkı 1' indirdi. Son molasını kullanan Zeljko Obradovic'in öğrencileri, mola dönüşünde inanılmaz bir hücum organizasyonu ortaya koyarak Datome'nin bulduğu basketle mücadeleden 65-63 galip ayrıldı ve 15 maçta 14. galibiyetini alarak zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahçe

Son Güncelleme: 29.12.2018 07:22
Anahtar Kelimeler:
Real MadridFenerbahçe BEKO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.