Fenerbahçe Beko yenilmesine ragmen liderliğini korudu

  Fenerbahçe Beko son sanilerde yediği basketlerle CSKA Moskava'ya yenildi.

22 Mart 2019 Cuma 07:44
Fenerbahçe Beko yenilmesine ragmen liderliğini korudu






Fenerbahçe Beko yenilmesine ragmen liderliğini korudu

    Fenerbahçe Beko son sanilerde yediği basketlerle CSKA Moskova'ya yenildi.Basketbolda THY Avrupa Ligi’nin 28. haftasında lider Fenerbahçe, konuk olduğu Rusya temsilcisi CSKA Moskova’ya 70-68 yenildi.

   Megasport Arena’da oynanan daha önce play-off oynamaya hak kazanan iki takımın mücadelesine, Fenerbahçe iyi başladı.

   Sarı-lacivertliler, ilk çeyreği 18-14 önde kapamasına rağmen ikinci periyotta daha iyi savunma yapan ev sahibi CSKA Moskova, devre arasına 36-35 önde girdi.

   Üçüncü çeyreği 52-48 önde geçen Rusya ekibi, mücadeleden ise 70-68 galip ayrıldı.

   Fenerbahçe’de 17 sayı üreten Nikola Kalinic maçın en skorer oyuncusu unvanını elde ederken, CSKA Moskova’da ise Will Clyburn 16 sayıyla takımının en çok sayı kaydeden oyuncusu oldu.

   Fenerbahçe, sezonun 5’inci yenilgisini almasına rağmen haftayı lider kapatmayı garantilerken, CSKA Moskova ise 22. galibiyetini alarak maç fazlasıyla ikinci sıradaki yerini korudu.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.