Fenerbahçe fırsat tepti

Süper Lig 41. hafta maçında Fenerbahçe evinde DG Sivasspor'a 2-1 yenilerek hem şampiyonluk yarışından oldu hem de ikincilik şansını zora soktu.

11 Mayıs 2021 Salı 22:38
Fenerbahçe fırsat tepti






Fenerbahçe fırsat tepti

   Süper Lig 41. hafta maçında Fenerbahçe evinde DG Sivasspor'a 2-1 yenilerek hem şampiyonluk yarışından oldu hem de ikincilik şansını zora soktu.Karşılaşmanın  45+1. dakikasında DG Sivasspor Kayode'nin golü 1-0 öne geçti.İlk yarı DG Sivasspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 48. dakikada DG Sivasspor, Hakan Arslan'ın attığı golle skoru 2-0'a getirdi.90+2.dakikada Fenerbahçe Cisse ile skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçe evinde DG Sivasspor'a 2-1 yenildi.

   Bu sonuçla Fenerbahçe 79 puanda kalırken, DG Sivasspor puanını 62 yaptı.Son hafta Fenerbahçe deplasmanda HK Kayserispor'la oynarken, DG Sivasspor evinde Kasımpaşa ile oyanayacak.

Fenerbahçe: Harun Tekin, Gökhan Gönül, Attila Szalai, Tisserand, Caner Erkin, Jose Sosa, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Dimitrios Pelkas, Enner Valencia.

DG Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Uğur, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Nınga, Gradel, Kayode

 

 

Son Güncelleme: 12.05.2021 11:28
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeDG Sivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.